USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Frequently asked questions

  • Ísey Skyr Bar on islantilainen konsepti, jonka tuotteet pohjautuvat perinteisellä valmistustavalla tehtyyn proteiinipitoiseen, rasvattomaan ja sokerittomaan Ísey Skyr -rahkaan. Ísey Skyr Barin menun on kehittänyt islantilainen Michelin-kokki Agnar Sverrisson, tuttavallisemmin Aggi. Aggin kiintymys aitoihin raaka-aineisiin ja islantilaiseen maanläheiseen tyyliin näkyy hänen Ísey Skyr Barille luomissaan tuotteissa. Ísey Skyr Barin bowleissa, boozteissa ja mehuissa on käytetty vain luonnon omia makuja hedelmistä, marjoista ja vihanneksista yhdessä raikkaan ja proteiinipitoisen Ísey Skyr -rahkan kanssa. Tuotteet ovat kevyitä ja terveellisiä, ja ne sopivat niin lounaaksi kuin välipalaksikin.

  • Skyrin tarina alkoi 1 100 vuotta sitten kaukana pohjoisessa viikinkien aikana. Ensimmäiset islantilaiset naiset tekivät proteiinipitoista skyr-rahkaa pitääkseen perheensä terveenä pohjoisen karuissa olosuhteissa. Tämä ainutlaatuinen valmistustapa on sittemmin kulkenut äideiltä tyttärille lukuisten sukupolvien ajan ja samaa perinteistä reseptiä käytetään edelleen kermaisen, proteiinipitoisen ja rasvattoman Ísey Skyrin valmistamiseen.

  • Ísey Skyr Barin käyttämä alkuperäinen Ísey Skyr on laktoositonta. Tuotteissamme ei käytetä lisättyä sokeria.

  • Ísey Skyr Barin tuotteet voi halutessaan tilata vegaanisena tai gluteenittomana mainitsemalla asiasta tilauksen yhteydessä. Vegaanisissa tuotteissa Ísey Skyr korvataan kookos- tai kaurajuomalla.

  • Löydät aukioloajat täältä

Oletko jo maistanut Amber Auroraa?

Lue lisää